web analytics
 
 

Biker Jacket

25 10 2012 / BY Brunette Blogging

Mango jacket – Topshop dress – Bershka booties – Michael Kors watch – Veritas laptop bag


Sometimes, I’m tired and have no inspiration. In that case, I’ll try hard to come up with a few meaningful sentences about what I’m wearing but some days it all just seems silly. In the end, after a few years – what can you say time and time again about an outfit? I used to think those popular bloggers were often lazy when they didn’t include any text with their pictures, but now I’m starting to understand. Sometimes you really can’t say much more than “this is what I wore that day, kthxbye”. I think the group of people that will read the text that accompanies the pictures is about half the audience, the other half will just quickly scan the post and they’re gone. Do you care if a blogger writes something or not? Oh, and this is just my black and white outfit for the day – nothing more to say!

pictures by Gilles

 
 

 • Angela Donava

  oh!! lovely dress!

  like your shoes!!

  kisses!

  Angela Donava

  http://www.lookbooks.fr

 • http://reneevanlaer.blogspot.com Renee

  Ooh dit is echt zo’n mooie outfit. Ik vind de manier waarop je het zomerse kleedje hebt gecombineerd dat het toch helemaal passend is voor de koudere maanden die komen gewoonweg super.

 • Krizia

  Ik heb ook liever één of andere tekst erbij, maar dan wel eentje met inhoud. Soms lees ik bv. Stylescrapbook en als zij dan iets schrijft heb ik soms zoiets van: Kind, zet er dan helemaal niks bij.

  Maar bij jou zal dat niet het geval zijn, want I looove your writing. En trouwens, nu heb je toch ook al weer wat geschreven over het feit dat je niet wist wat schrijven? :D

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

  • http://brunetteblogging.com/ Kim – brunetteblogging.com

   yes indeed :) ik gebruik mijn non-inspiratie ook! ;)

 • http://in-so-mnia.blogspot.be/ Insomnia

  Sja, ik heb soms ook niet echt zin om iets te schrijven. Te zien hoe ik me voel. Ik lees praktisch altijd de tekst, maar ik weet dat ik bij de minderheid behoor.

 • http://stylingdutchman.blogspot.com/ annebeth

  ik vind tekst een zeer grote meerwaarde ALS hij goed of gevat of om een of andere reden “aansprekend” is. Als er karakter in zit maw. En dat kan ook als het eigenlijk nergens over gaat. Dus niet stoppen met schrijven! Ik denk dat als je gewoon outfits post, lezers je minder “onthouden” en minder terugkomen. Denk ik he. En je jasje is supermooi! Ik kan me niet meteen herinneren je in een lederen jasje gezien te hebben maar I like!

 • http://fashion-fools.blogspot.com/ Fashion Fools

  Soms scroll ik ook gewoon snel over een post, maar ik vind het erg leuk als er een verhaal aan vast hangt! Al begrijp ik zeer zeker dat er niet altijd iets te vertellen valt.

  XxX A.

 • B.

  Er zijn enkele blogs die ik echt lees ( waaronder de jouwe ), maar de meeste “bekijk” ik inderdaad gewoon. Een beetje inspiratie opdoen :)
  Deze outfit vind ik echt mooi, hou wel van dat sobere. Maar het wijde rokje en de korte laarsjes maken het toch echt iets typisch voor jou

  http://www.tripsandtreasures.netfashion & lifestyle in Belgium

 • Tara

  Er zijn inderdaad blogs die ik maar snel even scan.. Meestal buitenlandse blogs die ik puur voor de outfits volg. And then there’s you, Missy! Altijd leuke, persoonlijk teksten. Ook al zijn het maar 5 zinnen, waaronder ‘dit heb ik gedragen vandaag’ : no biggie! Maar sowieso blijven schrijven. Als je alleen maar foto’s wilt zien, moet je op Pinterest zijn.

 • Pamela

  i love ypur outfit!! the bag is so beutiful..xoxo

  Pamela
  ditaslittlewardrobe.blogspot.com

 • http://www.denbelle.blogspot.be/ Belle

  Kei mooi jasje! En ik zou er ook voor blijven gaan; het hoeft geen ellenlang verhaal te zijn (daar kijk ik soms ook tegenop) maar gewoon ‘something extra’ ;)

  http://www.denbelle.blogspot.be

 • http://candyandtreats.net/ Liesbeth (candyandtreats)

  Ik lees ook altijd de teksten van bloggers bij de foto’s hoor. Als ik geen tijd heb dan open ik gewoon minder posts..
  Maar bon, waarschijnlijk zullen ook alleen mensen reageren die lezen he ;-)

  <3

  • http://stylingdutchman.blogspot.com/ annebeth

   hahahaha ja idd, das statistiek for ya! :D

  • http://brunetteblogging.com/ Kim – brunetteblogging.com

   true :) die bedenking had ik mij ook al gemaakt

 • http://www.woodandrags.com/ Gilles / Wood and Rags

  Blijven schrijven! Al heeft het maar vaag met de outfit te maken, als de vibe maar klopt!

 • Virginie Blancquaert

  Ik snap wat je bedoelt, maar blijf toch maar schrijven :). Ik lees bijna altijd jouw tekst en ook die van andere bloggers. Dat vind ik net zo leuk en persoonlijk. Anders is het zo van ‘hier zijn mijn foto’s en reageer jij er maar op, terwijl ik er zelf niets over vertel’.
  Btw, leuke outfit & fabulous laptop bag.
  http://jesuisvirginie.blogspot.com

 • Charline

  Blijven schrijven! Ook al is het maar een klein tekstje. Maakt het zo veel persoonlijker. En anders heb ik het gevoel dat ik in een modecatalogus blader en dat doe ik niet graag. Oh en: I w.a.n.t. that laptop bag!

 • http://rosalovesdc.tumblr.com/ RosaLovesDC

  I totally understand you. While I do not blog about my outfits, it is still hard to come with something to say. Sometimes I feel that the photos just say it all but I still feel the need to write a little text on my posts.
  Love the jacket BTW.

 • Manon

  Ik vind het altijd leuk om teksten bij foto’s te lezen, ik merk van mijzelf dat ik veel meer aandacht aan dat soort posts besteed dan aan posts met enkel foto’s. Vind het vooral leuk als er een verhaal achter bepaalde kleren/accesoires zit ofzo :)

 • Laura

  This outfit speaks for itself, ze ;) Als bloggers nu één keer niets onder hun outfit zetten kan ik dat wel aanvaarden, maar als dit bijna altijd zo is vind ik het maar een beetje lui… Dan denk ik van: ‘Komaan, you love fashion, zeg dan iets over de snit of de kwaliteit van de spullen die je aan hebt, geef tips…’. Maar goed, terug naar uw outfit: black & white doet het altijd goed naar mijn mening, daar hoef je niet veel bij te vertellen, da’s obvious ;)
  laurapaulinek.blogspot.com

 • http://auxpaysdesmerveilles.wordpress.com/ Hannelore

  Ik heb vaak ook echt géén idee wat ik moet zeggen over een outfit. Het zijn maar kleren denk ik dan, geen rocket science ;) Wel weer een heel fijne outfit hier!

 • http://www.dogsanddresses.com/ Elien | DOGSANDDRESSES.COM

  I share your feeling, ik heb de laatste tijd ook echt zoiets van: ughhhh geen inspiratie, other than the usual ‘ik heb ne rok aan maar dat zien jullie zelf ook wel’. HANG IN THERE ::)

 • Afrodite

  Kei mooie jas en laptop bag! Ik snap het echt volleeeedig… Maar toch heb ik zo bij grote blogs soms zo een gevoel van: waddup, zijn wij te min ofwa, schrijf!!!!! :D