web analytics
beauty, lifestyle 12

The Lob

hairstyle long bob (the lob)
hairstyle long bob (the lob)
It’s about time my new hair cut got a proper introduction on my blog, so here it is! After long consideration, I decided to take the plunge and go for a shorter cut – these days commonly referred to as the lob (you know, short for long bob). It seems like a popular thing to do for ladies with long locks to go for this haircut, and I can understand why – it’s simply a fun, refreshing hairdo with a more mature feel to it for me. In any case, I absolutely love it and there hasn’t been a single moment of regret – I think all of us ladies know the awful feeling when you see your new haircut in the mirror and know you (or the hairdresser) made a mistake. But hooray, not this time! So, what are your thoughts about my new ‘do?

hairstyle long bob (the lob)
hairstyle long bob (the lob)

You Might Also Like

 • The Losing Struggle

  Ik ben in februari (impulsief) voor een bob gegaan.
  Momenteel heb ik ongeveer dezelfde lengte als jij, eindelijk lang genoeg om
  mijn haar omhoog te houden bij dotjes, finally.

  Het ziet er leuk uit zo, beetje pittiger.

  x
  The Losing Struggle | Bloglovin’

 • Ik ben al super lang aan het twijfelen of ik mijn haar ga knippen en een paar dagen geleden eindelijk de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. Nu ik jou haar zie, ben ik nog meer overtuigd! Prachtig! :)

 • Staat je echt super!
  Naomi, x

 • Jaaaaaa ja ja ja ja ZO MOOI!

 • Laure

  Super mooi! Nu wil ik ook mijn haar knippen:-)

 • Hans Ingelberts

  Your hair looks fabulous against that grey brick wall! Did you test it with other walls too? Carrying around the correct wall all the time is not very practical imo. When going for a new hair style you always need to assure yourself it looks splashing on every wall. Looking forward to seeing your new hair on different types of wall.

  • Blij om te zien dat mijn blog nog steeds tot uw dagelijkse leesvoer hoort, Hans!

   • Hans Ingelberts

    Ja ja, zeker en vast. Spijtig en raar dat ik u nog niet tegen het lijf ben gelopen sinds ge terug in Brussel woont. Misschien is het omdat ik altijd één van je outfits draag en je me zo niet herkent.

 • Staat u super goed!! x

 • Wauw echt supermooi!

 • omg i LOVE IT je staat er zo fris en volwassen en sexy mee! Echt a new you :-)

 • Staat je echt super! LOVE IT! x